Tollius Paas Ontbijt
Voorgerecht
Smoothie van aardbei, framboos, yoghurt, granola én fruit
Tussengerecht
Getoaste boterham met Harderwijkse paling, kropsla en groene kruiden
Hoofdgerecht
Gepocheerd `Marie gold ei` met brioche, spinazie en Hollandaise
Keuze uit:
Gerookte wilde zalm
Pata negra ham
Verse truffel
Dessert
Wentelteefje met chocolade en steranijs, witte chocolade, framboos en vanille parfait
€ 29,50,- per persoon
Paaslunch Tollius!
Amuse
Rillette van Harderwijkse eend met pittige cornichons en crostini
Kopje Parmezaanse kaas soep
Voorgerecht
Blini met ansjovis, gerookte zalm, spinazie Hollandaise en kaviaar
Of
Geroosterde bloemkool, geitenkaas, dressing, hazelnoot en verse truffel
Tussengerecht
‘Luchtige’ risotto met porcini, kreeft en Parmezaan
Of
‘Luchtige’ risotto met porcini en verse truffel
Hoofdgerecht
“Sunday Roast” met yorkshire pudding, jus en bospeen
Dessert
Kaasselectie met bijpassend garnituur
Of
‘Bread & butter pudding’, framboos, gebrand eiwit & vanille ijs
Per person €52,50