We willen al onze gasten die afgelopen maanden ons gesteund hebben met alle bestelling enorm bedanken!

We kijken graag vooruit en hebben intussen een nieuwe concept bedacht om ook vanaf 5 juni weer te kunnen genieten met Tollius@home. We serveren elke week een wisselend 3-gangenmenu voor €37,50 per persoon. Het menu kan ook (All in) met 3 glazen wijnarrangement worden besteld voor €50 euro per persoon. We bezorgen de menu’s bij uw thuis voor €7 euro per bestelling. We bezorgen in de regio groot Amersfoort(dus ook de gemeentes leusden, soest etc.) Mocht u postcode er niet bij staan bel ons we noteren uw bestelling. We zijn bereikbaar op 033-4651793.

De leveringen van de menu’s worden ingepland tussen 15:00 en 17:00u

Tollius Tasting | voor thuis!

Zoals een groot frisdrank producent ooit verkondigde op nationale televisie, take it easy, take a.. Juist, wij van Tollius doen dat op regionaal niveau. Want, Tollius voor Thuis, is onze manier van take it easy. Bestel je Tollius Tasting menu @Home en geniet van onze gerechten thuis.

Amuse
Torta Rustica 

Voorgerecht
Opgerolde zwaardvis | sinaasappel | pecorino | ansjovis

Hoofdgerecht
kalfswang | pompoen | piccalilly | aardappel gratin

Dessert
Mango | witte chocolade | drop

Extra te bestellen

Bonbons van Nijtmans (6 stuks) – € 9,50
Kaasplateau met 5 kazen (per persoon) – € 9,-
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appel – € 9,50 per gerecht

De menu prijs per persoon bedraagt €37,50. Het bijpassende wijn arrangement samengesteld met Wijnhuis van Druiven bestel je voor €15.- en bestaat uit 3 glazen. Ga je gelijk all in, dan bestel je het complete @Home menu met amuse & bijpassende wijnen voor €50 per persoon.  We rekenen voor het bezorgen van de menu’s 7,- euro per bestelling in Amersfoort en omgeving.

Tollius Take-Away Wijnkaart

De mooiste wijnen voor bij u thuis geselecteerd door Niels van Wijnhuis van Druiven en sommelier Charlie van Tollius.
Wij zijn natuurlijk wijnliefhebbers en houden erg van onderscheidende wijnen met karakter en elegantie. En vooral van wijnen die veel drinkplezier opleveren. Een kleine, maar oh zo fijne selectie treft u onderstaand aan. Wijnen van gespecialiseerde wijnboeren/wijnhuizen uit de bekende en minder bekende wijngebieden.