Private Dining

groepen bij Tollius

Komt u met meer dan 7 personen eten bij Tollius? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen graag even contact met op om de reservering te bevestigen en de invulling van de avond te overleggen.

U kunt ook privé zitten in onze wijnkelder, er is plek voor maximaal 10 personen. 

Wij beschikken over een zeer mooie wijnkelder, waar naast onze kelderschatten ook een grote tafel staat waar u privé kunt dineren tot 10 personen. Dit is zowel zeer geschikt voor een zakelijk diner met overleg of een mooie besloten ruimte om met vrienden en/of familie een gezellige avond te hebben!

Meer informatie of direct reserveren


Wilt u met een groot gezelschap ons restaurant exclusief voor uzelf dan kan dat ook, bijvoorbeeld voor een bedrijfsdiner of voor een feestelijke gelegenheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

arrangement

Als u zin hebt in gezelligheid & plezier met vrienden of familie, onder het genot van lekker eten en drinken, dan maken wij graag een feestje van uw avond. De tafel in onze knusse wijnkelder staat voor u klaar, we serveren een uitgebreid menu met lekkere gerechten in bourgondische stijl, de fles wijn staat op tafel. Wij verzorgen de avond, u brengt de gezelligheid mee. Wij bieden u de avond inclusief menu, onbeperkt huiswijn en koffie aan voor € 67,50 p.p. U kunt reserveren vanaf 6 en tot maximaal 10 personen.

Reserveren

Kies hieronder het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms. Tafels groter dan 7 personen kunnen via het groepsaanvraagformulier reserveren. 

 

Mocht er online geen tafel meer beschikbaar zijn kunt u ons altijd even bellen, misschien zijn er nog mogelijkheden!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden