Catering

We kunnen van alles

Hebt u iets te vieren of is er een andere gelegenheid dat u van onze kookkunsten wilt genieten bij u thuis of op locatie, dan kan dat ook! Met veel plezier verzorgen wij catering, waarbij er natuurlijk heel veel mogelijk is. Zo kunnen we mooi opgemaakte schalen met gerechten bij u bezorgen, die u thuis op tafel kunt zetten waar iedereen vanaf kan scheppen. Of onze chef komt bij u langs met mensen voor de bediening en wij verzorgen de hele avond van het dekken van de tafel tot en met het zetten van de koffie. We kunnen een walking dinner serveren met allemaal kleine, chique gerechtjes, of een wat meer basic 3 gangenmenu voor een zakelijk diner na een meeting op locatie.

Vraag meer informatie aan

Wij komen alijd met ons eigen personeel om er iets bijzonders van te maken. U kunt bij ons altijd rekenen op dezelfde kwaliteit en creativiteit als in het restaurant. En wij hebben er natuurlijk ook even veel plezier in om bij u te komen koken en bedienen!

Graag komen we bij u langs om het een en ander door te spreken, u kunt hiervoor per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Wat kan Tollius

We kunnen van alles... van een uitgebreid menu tot een buffet, van culinaire hapjes bij een borrel tot een compleet verzorgde feestavond. Van culinair genieten met goed gezelschap bij u thuis tot een totale verzorgde catering voor 200 personen. Wij zijn zowel bedreven in bruiloften, recepties, gelegenheidsdiners of -lunches als in zakelijke gelegenheden. Bekijk hier enkele voorbeelden:
Een greep uit de mogelijkheden:

  • Luxe lunchbuffetten
  • Italiaans tafelen in de vorm van een buffet of in familie stijl met schalen op tafel
  • Recepties met een ruim assortiment mondvermaakjes. Voor al je feestelijke momenten
  • Sit down diner. Intiem bij je thuis in de woonkamer of voor een gezelschap van 150 personen
  • Walking dinner voor gezelschappen tot 300 personen 

 

De culinaire principes van Tollius

De meest verse en mooie ingredienten en indien mogelijk zelfs biologisch 'boeren' keuken met moderne verfijning. Toewijding en smaak om van uw feest het meest bijzondere te maken. Uw feest(je) verzorgen we met eigen personeel, voor wie het een feest is om het met u te vieren.

Hoe werkt Tollius

Wij komen bij u langs of gaan met u naar de locatie waar het feest plaatsvindt. Na dit vrijblijvende gesprek maken wij vrijblijvend een passend voorstel voor u, met daarbij een gespecificeerd kostenoverzicht en een geschatte eindprijs. De kosten van derden worden rechtstreeks aan u doorberekend volgens de offerte.

Het personeel wordt per uur berekend vanaf Amersfoort en weer terug. Dranken kunnen we natuurlijk ook leveren. Als u liever de voorraad van uw eigen kelder aanspreekt is dit geen enkel probleem. Hierover berekenen we geen kurkengeld.

Even doorspoelen naar minuut 2:20, daar ziet u Barry een heerlijk hapje bereiden in het Eemhuis, wat we in samenwerking met andere restaurants verzorgden tijdens de opening!

Reserveren

Kies hieronder het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms. Tafels groter dan 7 personen kunnen via het groepsaanvraagformulier reserveren. 

 

Mocht er online geen tafel meer beschikbaar zijn kunt u ons altijd even bellen, misschien zijn er nog mogelijkheden!

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden